fredag 28. mars 2014

UKE 13


Ukens Dino-skole har handlet om å samarbeide. Vi har lært om og sett vignetter med barn som samarbeider to og to, og barn som samarbeider som en gruppe. På bildet over kan dere se en tegning av et hus som er tegnet av to stykker som samarbeider. Det andre bildet er av 4 (!) stykker som gruppesamarbeidet om å tegne et bilde av en dinosaur. Barna jobbet godt sammen og var flinke til å samarbeide.

Tirsdag var det nydelig vær, så da ville vi gå på tur et sted vi kunne nyte solen! Så vi tok turen til lekeplassen borte på Foldnes sammen med Soria Moria. Der fikk vi øvd på å balansere, vi samarbeidet om å disse sammen, vi spilte fotball og lekte stiv heks. Til lunsj grillet vi pølse med lumpe og hot-dogs brød.

Torsdag skulle Evy ha drama med førskolebarna på avdelingen. Hun hadde laget en fortelling om Nils som måtte redde skogens dyr fra oversvømmelse. Barna levde seg inn i fortellingen og
deltok ivrige på å være med å bygge båt og sanke mat til turen.

Fredag var det tid for gym igjen. Siden været var strålende gikk vi ned på amfiet og gymmet. Ukens gym bestod av Alle mine barn kom hjem, Haien kommer og Stiv heks.
Deilig å kunne gymme litt ute i det nydelige været.

Hele uken har vi vært så heldige å hatt flott vær. Vi har vært ute både før og etter lunsj. Torsdag tok vi lunsjen ute og spiste ostesmørbrød på benkene. Vi har lekt på haugen, og vært på amfiet.

Ha en fin helg!

Hilsen Tryllefløyten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.