fredag 14. mars 2014

Uke 11


Denne uken har vi hatt dinoskole mandag og onsdag som vanlig. Vi har fortsatt på Allosaurus kapittelet hvor vi har lært om å hjepe andre. Vi holder også på med willymerker og gir ett willymerke for hver gang et av barna hjelper andre, sier noe fint om andre, eller inkluderer andre i leken. Når et barn har fått fem willymerker så får barnet en vennefot som vi henger opp på en stor dinosaurfot inne på dinoskolen. Vi må ha femten venneføtter så det blir is-fest!

På tirsdag gikk vi på tur rundt Foldnes sammen med Soria Moria. Vi gikk tilbake til barnehagen for å spise lunsj, så det ble ikke så mye lek på turen denne gangen. Men det var allikevel veldig kjekt, og vi fikk se mye interessant! Vi så blant annet en garasje med en dør helt på toppen av veggen som man måtte fly opp til for å komme seg inn, så vi fant fort ut at det bare var Daniel som kunne komme seg inn den døren!

På torsdag jobbet vi videre med prosjektet vårt: Jeg har noe å si! Vi malte hendene våre og lagde håndmerker på plakater. I midten av disse plakatene skal vi ha den nye grunnloven vi har laget sammen! Her var det mye artige nye regler og lover som ble laget.

På fredag hadde vi gym, i gymmen hadde vi labyrint, stiv heks, stafett, og gjemsel til slutt. Det var kjempe gøy! Til lunsj denne fredagen hadde vi lapskaus, nam nam!

Ha en strålende helg alle sammen!
Hilsen Tryllefløyten! :) YNWA! Vi gleder oss til søndag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.