fredag 29. november 2019

UKE 48

Siste uken i november er over, og vi tar fatt på julemåneden.



Tirsdag var det turdag. Ukens mål var Fjell Sjukeheim. Der skulle vi levere pepperkakene vi hadde pyntet til pepperkakebyen deres. Beboerne på dagsenteret ble så glade da vi kom at vi fikk komme inn for å få saft og kjeks. Som takk for kjeksen sang vi «Appelsinsangen» som vi har lært på Sangsprell. Dette likte beboerne så godt at vi like gjerne sang et par sanger til vi!



Julen nærmer seg, og vi har allerede startet med å ha juleverksted. Barna koser seg med aktivitetene og gleder seg til dere får alle julegavene de har laget.


Fredag var det åpning på Fjell Sjukeheim sin pepperkakeby, og vi syntes det var fint å få være med på det. Det var høytidelig åpning med klipping av snor og et av barna på Tryllefløyten var så heldig å få klippe den. Så sang vi blant annet «På låven sitter nissen» sammen med beboerne. Etterpå fikk vi pepperkake og saft. En kjempekjekk aktivitet å få med seg.




Ellers så driver vi på og pynter avdelingen til jul. Vi har pyntet på vinduene med vinterlandskap og vi har hengt opp pepperkakene til årets julekalender. Så nå kan desember bare komme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.