fredag 15. november 2019

UKE 46

Denne uken har vi hatt vennskapsuke og fokus på temaet vennskap.

I Dino-gruppene har vi snakket om vennskap og vi har sunget «Vil du være vennen min» og danset til årets Blime sang.

På tirsdag gikk vi på tur til lekeplassen ved Foldnes skole. Før vi gikk snakket vi at det var viktig å ha venner, og om hva vi kunne gjøre dersom noen var alene. Borte på lekeplassen lekte alle barna sammen, ingen var alene. Barna lekte «De tre bukkene Bruse», de disset og de seilte på seilebanen sammen.

Torsdag laget barna armbånd til hverandre. Vi skrev ned navnene til alle på avdelingen og så fikk de trekke hver sin lapp. Så perlet de et armbånd til den som stod på lappen. Etterpå samlet vi oss og hadde en høytidelig overrekkelse av armbåndene til hverandre. Ekstra stas å se at andre blir glade når de får det du har laget til de.


Denne dagen hadde vi «gjenbruk» av gårsdagens havregrøt. Vi sparte restene og laget lapper som vi spiste til lunsj. Kjempegodt og en fin måte å hindre matsvinn på.


Det var vår tur til å hjelpe til med ukens middag. Så på torsdag fikk barna hjelpe til med å kutte opp grønnsaker som vi skulle ha til fredagens fiskewok.


Den deilige fiskewoken var en stor hit. Den koste vi oss med til lunsj på vennelunsjen. Da var barna på besøk hos hverandre. Veldig kjekt å få spise lunsj hos noen andre, og å få besøk på avdelingen sin fra både Soria Moria og Flåklypa.

Vi avsluttet vennskapsuken med teaterforestilling. Vi fikk besøk av to bondekoner som hadde med seg sauene sine. En av sauene var lilla, og den hadde spesielle egenskaper. Et flott og spennende teaterstykke med både dukke- og skyggeteater.




TEGN VI HAR BRUKT DENNE UKEN:

VENN

TEATER


SAU








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.