søndag 21. februar 2016

UKE 7



Denne uken har vi filosofert masse! Vi har snakket mye om kroppen, og hvordan det ville vært å ha nesen opp ned, eller tenk om vi gikk med hendene istedenfor med bena? Og så har vi snakket mye om det å bestemme. Hvem bestemmer over hvem, og er det noen som kan bestemme alt? Så snakket vi om hvordan det ville vært om det ikke fantes noen regler. Hvordan ville det vært da? Som et av barna så fint sa det: Da ville det vært kaos! 

Tirsdag hadde vi danseleken i gymmen. Barna er kjempegod på denne leken, de står heeeelt stille. Så det tok lang tid før noen ble ute!

Onsdag blåste det så mye at hele barnehagen holdt seg innendørs denne dagen. Vi fikk tiden til å gå med bla. modellerkitt, dansing, den forsvunne diamant og tegning.

Torsdag gikk vi oss en lang tur på Foldnes. Vi gikk hele veien rundt, og gikk forbi Foldnes skole. Det var deilig å komme tilbake til barnehagen og få i oss litt mat etter å ha gått så langt. Til lunsj hadde vi hamburgere. 

Fredag var det tid for årets karneval! Vi startet festen med fysikkshow med den sprø professor Katrine. Tror du ikke hun klarte å få et egg til å komme ned i en flaske!! Etterpå var det tid for disko med danseleken og limbo. Og til slutt var det tid for å slå hull på pinjataen. Den gjemte små deilige pakker med sjokoladekjeks inni seg. Nam! Til lunsj hadde vi hot dogs og saft.

Holsen Tryllefløyten. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.