søndag 1. november 2015

UKE 44

 
Denne uken startet Dino-skolen på kapittelet som heter Triceratops. Dette kapittelet handler om følelser. Barna har lært om følelsene, glad og sint, og anspent og avslappet.
 
Torsdag hadde studentene våre planlagt tur for oss. Vi gikk til Kyrkjevegen og ned forbi begge gapahukene. Der har Fjell Turlag laget en lekeplass for barn som heter Turboplassen. Der kunne barna balansere på tau og disse på tredisse. Studentene gav alle barna hver sin pose som de samlet inn kongler, pinner og høstblader i. Fredag laget alle barna flotte kunstverk av bladene de fant. Til lunsj på turen hadde vi med oss varme fiskekaker på skive, og kakao til drikke.
 

 
Torsdag var det tid for Forut-basar. Gjett om vi hadde gledet oss til denne dagen!!! Det var så kjekt at så mange av dere hadde anledning til å komme og ta del i basaren. Vi solgte masse kake og lodd og det var god stemning i barnehagen. Fredag tok Monika med seg de eldste barna og talte opp hvor mye penger vi hadde fått inn på basaren. Monika kunne sette inn hele 10000kr på kontoen til Forut!
Takk for bidraget!
 
Hilsen Tryllefløyten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.