lørdag 10. oktober 2015

UKE 41



Denne uken har noen av barna og de voksne på avdelingen hatt høstferie, så vi har gjort det litt ekstra kos for de som var igjen.

Mandag hadde vi førskolegruppe hvor vi øvde på å tegne sirkler og på å klippe rette og buete linjer. Seinere på dagen fant vi frem kopitegninger som barna fikk fargelegge. Da samlet de fleste barna seg rundt bordet og tegnet en stund.

Tirsdag gikk vi ned på amfiet og gymmet. Vi startet med Trille, trille ballen hvor vi synger og sparker fotball til hverandre. Så hadde vi hinderløype med løping, rulling, hoppe 10 ganger på trampolinen og til slutt stupe kråke. Så løp alle 3 ganger rundt trappene på amfiet. Vi avsluttet med å leke doktortikken. Det ble mye latter når vi tikket hverandre på vanskelige steder som for eksempel foten. Ikke lett å holde seg på leggen og løpe samtidig!

Onsdag og torsdag begynte vi på Forut-prosjektet vårt. Vi ble kjent med Biswal og Nischal og fikk se og høre om hvordan de hadde det i Nepal. Vi filosoferte over hvordan det ville vært å bare ha 10kr å leve for hver dag. Vi fant ut at da hadde vi ikke engang hatt råd til å kjøpe en pakke tyggis engang. Vi syntes vi var heldige som i Norge. Vi snakket om at snart skal vi ha basar og samle penger som vi skal sende til Nepal. Da sa et av barna på avdelingen "Mamma og jeg skal kjøpe 100 lodd sånn at vi kan sende masse penger ned til barna." Kjekt å høre at dette skapte engasjement og empati hos barna!


Fredag gikk vi ut tidlig på formiddagen og lekte i duskregnet. Det var dammer ute som inviterte til gøy lek så vi fikk noen våte føtter inn igjen! Morsomt å leke i dammer igjen! Etter deilig pizza til lunsj fant vi ut at vi skulle kose oss litt ekstra siden det var høstferieuke. Så vi satt på filmen "Postman Pat blir kjendis" og koste oss med å se den med prosjektor på veggen.

Hilsen Tryllefløyten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.