fredag 2. oktober 2015

Uke 40


Denne uken har vi hatt dinoskole på mandag og onsdag som vanlig.

På mandag lærte vi tre av de fem grunnleggende reglene på dinoskolen som er;
hender, føtter for seg selv, innestemme, og lytteøre. I samlingsstunden fargelagte vi reglene og limte de på store plakater.

På onsdag lærte vi de siste to av de fem reglene, de siste to reglene er; følge med, og stille hånd.
I samlingsstunden på onsdag spilte vi regelbingo. Vi har også blitt godt kjent med både Willy og Dina på dinoskolen denne uken.

På tirsdag hadde vi gym på amfiet, i gymmen hadde vi fotballspilling, to forskjellige stafetter, en med rulling og en med løping, løpe tre runder rundt trappene på amfiet, og til slutt hadde vi 1,2,3 rødt lys. Etter gymmen var barna svett og sliten og klar for å gå opp i barnehagen igjen. Denne gymtimen trente grovmotorikken vår godt.

På torsdag gikk vi på tur rundt Foldnes før vi gikk tilbake til barnehagen å spiste lunsj. I lunsjen testet vi den nye bålplassen foreldrene lagde til oss før sommeren. Vi lagde bål av vedkubber og grillet pølser til lunsj, det var stas!

På fredag hadde vi samling om Norge. I samlingen lærte vi om landet vårt og snakket om hvordan det er å bo her. Til lunsj hadde vi fiskekaker i pitabrød! Det var utrolig godt.
Resten av dagen gikk med til lek og gøy både ute og inne, i tillegg hadde vi selvfølgelig litt disco på avdelingen siden vi er danseløver hele gjengen!

Ha en fantastisk fin helg!

Hilsen Tryllefløyten! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.