fredag 10. april 2015

Uke 15

Da var vi tilbake og klar for en ny uke i barnehagen etter en deilig påskeferie!

På mandag hadde vi fri, så det har vært en litt kortere uke enn vanlig. Dinoskolen har derfor denne uken vært på onsdag og fredag. Vi er nå helt på slutten av kapittel 6 som er Allosaurus, og handler om vennskap. Kapittel 7 som vi snart begynner på er det aller siste kapittelet på Dinoskolen, så det nærmer seg slutten for de flinke førskolebarna våre. De har hatt enorm fremgang gjennom året med dinoskolen og har lært seg mange nye teknikker for hvordan ting kan løses og de er veldig flinke til å rose hverandre for den gode jobben de gjør. Det er utrolig kjekt å se når barna viser stor fremgang.

På tirsdag gikk vi på tur til en liten og koselig lekeplass like ved Foldnes skole, der var den en seilebane, sandkasse, trær vi kunne klatre i, og et lekehus fullt i materialer som barna begynte å dra ut av huset for å bygge en liten terrasse utenfor huset. Det var en veldig kjekk plass å være på. Når vi skulle tilbake gikk vi forbi skolen og traff på mange av barna som gikk i Leirstaden for ett og to år siden. Vi gikk tilbake til barnehagen for å spise lunsj denne tirsdagen.

På torsdag hadde vi gym på amfiet med Daniel. I gymmen hadde vi 1,2,3 rødt lys, to forskjellige stafetter som gikk ut på både løping og rulling, og alle mine barn kom hjem. Konkurranse instiktet er absolutt tilstede i disse barna, det er alltid om å vinne, det liker vi!

På fredag hadde vi magisk samling, i denne ukens magiske samling hadde vi en veldig spesiell og magisk opplevelse hvor vi flettet inn både treningsøvelser, sanger, og gjemsel i en og samme samling. Det startet med at vi kom inn på fellesrommet til musikk, og i rommet var det mørkt og spennende. Det første vi fant var en lapp hvor vi ble ønsket velkommen til magisk samling, og på lappen sto det at vi skulle følge de små lysene som var satt opp på fellesrommet og under hvert lys var det en lapp hvor det sto hva vi skulle gjøre. Når vi var ferdig med å følge alle lysene og gjøre alle tingene sto det på den siste lappen at vi skulle gå rolig inn igjen på avdelingen og spise deilig lunsj. Det var utrolig kjekt i samlingen, og det ble en helt ny opplevelse for alle! Stemningen var så magisk at ikke engang julaften og nyttårsaften på samme dag ville slått den stemningen vi var vitne til på fellesrommet denne dagen.
Til lunsj hadde vi pølse og makaronigryte og resten av dagen gikk med til leking både ute og inne.

Ha en fantastisk fin helg!

Hilsen Tryllefløyten! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.