fredag 20. februar 2015

Uke 8


Denne uken har vi hatt dinoskole på mandag og onsdag.
Denne uken snakket Willy og Lille Skilpadde om at noen på skolen hadde vært litt slem mot de, og at det gjorde de sint og lei seg. Så da snakket de om hvordan de løste det problemet. Willy hadde brukt Lille Skilpadde sin hemmelighet for å roe seg ned, og prøve igjen.
Så kom barna med andre løsninger på hvordan man kan kontrollere sinne sitt. Barna er flinke og kreative!
I aktiviteten etter sirkelsamlingen malte barna en pappkasse grønn. Den kassen skal være et skall de kan gå inn i og roe seg ned hvis de blir sint for noe.

På tirsdag gikk vi på tur til gapahuken og tok oss en tur opp på Zlatanielfjellet. Det var lenge siden vi hadde vært der sist, så det var kjekt. Utenom å gå opp på fjellet lekte vi i huler og lekte med steiner som vi stablet i tårn. Når vi hadde lekt en stund var det tid for lunsj, og til lunsj på tirsdag hadde vi deilige, grillede fiskekaker på skiver. Når lunsjen var over gikk vi tilbake i barnehagen og koste oss resten av dagen.

På torsdag hadde vi gym på amfiet! det var supergøy! I gymmen hadde vi high knees, supermans, alle mine barn kom hjem, stiv heks, og løpetrening. Det var altså en gymtime som virkelig trente grovmotrikken vår! Barna var svett og god når vi var ferdig og alle var enig i at gymtimen var kjempegøy, og KJEMPE slitsom.

På fredag var det KARNEVAL! Karnevalet var som alltid en stor suksess og barna hadde kledd seg ut i fine og kule kostymer, det var alt fra prinsesser til skilpadder. Vi startet aktivitetene på fellesrommet kl 10.15. Vi begynte med en velkomstdans, den var det ulven Daniel som sto for på scenen. Etter det danset alle sammen kjempemasse og lekte rundt omkring mens vi hørte på kul karnevals musikk. Før vi spiste lunsj var det tid for litt limbo, og alle barna var supergode på limbo. Etter det var det tid for lunsj, og da spiste vi hot dogs og drakk saft! Det var perfekt etter mye hopping og dansing og limbo. Etter lunsjen var spist var det tid for "katta ut av sekken". Alle fikk slå med en stokk på katten for å se om vi fikk hull på den så vi kunne se hva som befant seg på innsiden av katten. Ingen av barna klarte å få helt hull på den, så da måtte det litt eksperthjelp til. Monika svingte stokken og slo til, og pang sa det! Katten fløy på gulvet og delte seg i tre, ut av katten fløy det utallige småposer med kjeks i. Alle barna fikk en pose hver og storkoste seg med kjeks. Etter det gikk vi tilbake på avdelingene og begynte å kle på oss, vi måtte ut å bruke resten av energien ute så ikke taket løftet seg. Vi var ute til rett før frukt. Resten av dagen koste vi oss inne og lekte superhelter og dyr.

Ha en strålende helg alle sammen!

Hilsen Tryllefløyten! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.