søndag 8. februar 2015

UKE 6

Denne uken var siste uke med Stegosaurus kapittelet for Dino-barna. Onsdag avsluttet de kapittelet med rebus-løp med gøye oppgaver og premie.

Tirsdag var vi på tur på den lille lekeplassen i nabolaget på Foldnes. Noen av barna disset, noen lagde snøengler og skrev navnet sitt i snøen og noen lekte at de var superhelter og kjæledyr. Til lunsj hadde vi med varme fiskekaker og kakao.

Vi har også laget morsdagskort denne uken. Barna fikk tegne en koselig liten tegning til alle mammaene sine på et ark, og så pyntet vi det med et hjerte.

Denne uken hadde vi gym ute. Vi lekte 1, 2, 3 - Rødt lys, Stiv heks, løp 3 ganger rundt dissene og klatrestativet og avsluttet det hele med Alle mine barn kom hjem. Kjekt å endelig kunne være ute igjen  i gymmen!

Ellers så har vi vært mye ute i det fine været. Vi har vært en del på haugen og lekt. Der liker noen av barna å leke superhelter og troll, noen leker familie, noen utforsker naturen, mens andre koser seg i ufo-dissen. Men felles for alle barna er at de nyter godt av å gå og bevege seg i det utfordrende terrenget vi har på haugen. De blir flinkere til å klatre og til å bevege seg på ulike underlag.

Hilsen Tryllefløyten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.