fredag 28. november 2014

Uke 48

Denne uken har vi hatt dinoskole mandag og onsdag som vanlig, denne uken handlet det om det å være ensom, og at det ikke var noen god følelse, og hvordan vi kunne unngå at noen følte seg ensom.

Vi har fått to nye barn på avdelingen denne uken, de heter Liam og Elita. Liam er førskolegutt, og skal begynne på dinoskolen sammen med resten av førskolebarna. Elita er 3 år og glidde helt fint inn i gruppen og koser seg med resten av barna. De har blitt tatt godt imot og de har funnet seg godt tilrette begge to. Vi var ikke på tur på tirsdag grunnet innkjøring.

På onsdag pyntet vi de deilige pepperkakene vi lagde i forrige uke. Pepperkakene skal vi ha som julekalender, hvor vi trekker ett nytt barn som får ta med hjertet sitt hjem hver dag. Det gleder vi oss veldig til, og vi vil helst ha de med oss med en eneste gang, men vi må nok bruke ventemusklene våre og vente til desember.

På torsdag hadde vi gym. I gymmen hadde vi trille trille ballen, boogie boogie, rompetikken, stafett, masse øvelser for å trene grovmotorikken, og til slutt hadde vi en liten hvilestund for å få pulsen ned igjen. Resten av dagen tilbringte vi på haugen.

På fredag, selveste black friday, koste vi oss med julemusikk og lek inne, og var på haugen og lekte superhelter og disset når vi var ute. Til lunsj hadde vi deilige fiskekaker i pitabrød.

God helg!

Hilsen Tryllefløyten! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.