lørdag 1. november 2014

UKE 44





Dino-skolen har som vanlig gått sin gang. Barna holder fortsatt på med følelser. Willy har når lært de enda et triks: Når en blir sint så er det lurt å først puste 3 ganger. Så kan en tenke på gladstedet sitt. Gladstedet er et sted en blir glad av å tenke på. Willy sitt gladsted er Syden. Som dere ser på bildet så har barna brukt Willy-dukkene til å se på forskjellige følesesfjes.

Tirsdag var det skikkelig dårlig vær, med nesten 20 i vind. Men siden det var turdag måtte vi så klart ut og gå oss en liten tur likevel. Vi gikk rundt nabolaget på Foldnes, og tok en titt og så etter husene til barn vi kjente. Vi gikk også forbi skolen, og det er jo alltid spennende. Etter en forblåst og våt tur var det ekstra godt å komme tilbake til barnehagen og spise deilige skiver med ost og fårepølse (en ny favoritt blant barna på avdelingen), skinkeost, leverpostei, prim og egg. Og skal si det varmet godt med en kopp med kakao til maten!

Resten av uken har vi kost oss både ute og inne. Vi har blant annet laget store hull og fylt de med vann i sandkassen og vi har perlet på perlebrett og laget smykker. Vi har hørt på musikk og danset inne på lille rommet vårt, og fargelagt skilpadder, sommerfugler og apekatter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.