fredag 26. september 2014

UKE 39


Denne uken har Dinoskolen jobbet videre med reglene på Dino-skolen. Mandag lekte de en lek hvor de danset til musikk og når musikken stanset skulle de gjøre det tegnet Willy holdt opp et bilde av. Onsdag var det regel-bingo. Alle var superheldige og vant premie på bingoen.

Tirsdag var vi på tur i Hakkebakkeskogen. Vi gikk til der hvor den nye lavvoen stod før og lekte en god stund i skogen der. Barna fikk brukt grovmotorikken sin når de klatret i trærne, hoppet og gikk i det ulendte terrenget. Vi gikk lenger ned på stien og opp til gapahuken når vi skulle spise. Denne gangen hadde vi med oss skiver og fiskekaker som vi varmet på grillen. Når vi kom tilbake til barnehagen feiret vi bursdagen til Ruben som ble 4 år.

Torsdag var det tid for gym. Barna elsker å gymme med Daniel på fellesrommet og stiller seg fort opp foran døren når de hører ordet gym! Denne gangen startet vi med å la alle bytte på å ha den i hermegåsen. I hermegåsen får barna øvd seg på å lede andre, og de andre får øvd seg på å følge med på hva lederen gjør. Ellers lekte vi rumpetikken, danseleken og gjemsel.

Fredag var det tid for magisk samlingsstund. Da traff vi en liten fisk som svømte ned til bunnen av havet og traff den fine spasersteinen som gjemmer alle havets farger inni seg: grønn, blå, rød, oransje, lilla, svart, hvit og rosa.

Til middag fikk vi skippergryte, som er kjøttdeig m/saus og potetstappe som blir gratinert i ovnen. Vi hadde også grønnsaker til.

Ha en fin helg!

Hilsen Tryllefløyten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.