fredag 12. september 2014

Uke 37

Denne uken har vi kost oss masse i finværet.

På tirsdag gikk vi på tur sammen med Soria Moria på den nye turstien og grillet pølser ved gapahuken i skogen. Der klatret vi også i trær, bygget hytte, lekte gjemsel, og disset i et tau som henger fra et tre. Det var kjempe kjekt og barna storkoser seg på tur med Soria Moria.

På onsdag var vi på skattejakt på nedsiden av barnehagen. Skatten vi letet etter var en fotball som Daniel hadde skutt over taket og ned i gresset på andre siden. Barna var eletriske og konkurranseinstinktet var stort! Det var virkelig om å finne denne ballen først. De prøvde å beregne hvor ballen kunne ligge utifra hvor den gikk over taket, og hvilken vinkel det var på ballen når den gikk over. Imponerende tankegang og samarbeid! Og de fant ballen etter et par minutter med leting. Jubelen sto i taket!

På Fredag hadde vi gym. I gymmen hadde vi 1,2,3, rødt lys, alle mine barn kom hjem, og til slutt fotball. Det var god stemning og god innsats. Gym er gøy, og viktig for grovmotorikken vår!

Ellers har vi vært ute omtrent hele dagen hver eneste dag denne uken. Vi har lekt både nede i barnehagen og oppe på haugen. Vi har storkost oss i finværet!

God helg alle sammen! :)

Hilsen Tryllefløyten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.