tirsdag 17. mai 2016

UKE 19



Denne uken var det duket for mange flotte opplevelser. 

Etter å ha øvd og øvd var det endelig klart for at Dinobarna skulle vise foreldrene sine hva de hadde lært gjennom hele året. Hele fremførelsen gikk strålende og barna var så stolte av seg selv etterpå! Det er så kjekt å få vise mamma og pappa hva de kan! 

Fredag var det duket for 17.mai fest i barnehagen. Vi skulle så klart ha tog i år også. Og da måtte vi ha faner. Tryllefløyten sin fane fikk alle barna på avdelingen være med på å lage. Barna fikk velge en form og så stemplet vi maling på fanen. 

Selve Leirstaden-toget var så klart ledet an av Monika og Leirstadens egen kong; Kong Daniel. Siren og Bodil sørget for den rette 17.mai stemningen når de spilte opp med skikkelig korpsmusikk. Toget gikk rundt den store parkeringen og ned på amfiet. Der holdt Monika tale og vi sang nasjonalsangen. Etterpå hadde vi såpebobler på haugen og svampekasting nede. Lunsjen bestod av hot dogs og is til dessert. 

Fredag var det også klart for at rosarussen skulle få hattene sine. De har vært superflinke og gjort alle knutene sine. Så duskene var fylt opp med seigmenn, ispinner og mange andre ting. Stolte russ kunne gå med luen sin og rope høyt hurra i Leirstaden-toget!

Vi hadde så klart laget vårt eget hurra-rop også: 
Leirstaden Barnehage hei hei hei!
Ingen barnehage er som deg!
Hurra!!!

Hilsen Tryllefløyten 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.