søndag 24. februar 2019

UKE 8

I ukens gymvalg stod det mellom yoga eller hinderløype. Denne gangen vant yoga med en stemme. Vi brukte yogakortene våre, og barna fikk velge mellom slangen, hunden, frosken og mange andre spennende stillinger. Det beste med alt var når vi skulle legge oss ned og ha avslapping på slutten. Det er deilig å hvile når kroppen har jobbet litt.


Vi har så smått begynt å lage musikkinstrumenter. Vi kan røpe så mye som at det skal bli rytmeinstrumenter. Barna fikk selv velge mellom makaroni og ris, avhengig av hvilken lyd de ønsket å ha.


Denne uken valgte barna å ta turen til Indianerskogen. Det var lenge siden vi hadde vært der, men det er alltid et populært sted å dra. Vel fremme ble det lekk skogen, og grilling av pølse til lunsj. En kjempekjekk tur.



Fredag var det klart for årets temafest. Tema for i år var « Sangsprell - veien inn til språket!». Vi hadde laget til hver sin post på de fem avdelingene, som vi gikk rundt og besøkte. Vi fikk være med på yoga, sang, dans og hvilestund. Til lunsj fikk vi hjemmelaget pizza, og barna kunne velge mellom kjøtt eller skinkepizza.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.