søndag 21. mai 2017

UKE 20


Tirsdag hadde vi mai-fest i barnehagen. Vi startet med å gå i tog fra barnehagen og rundt den store parkeringen. Da vi kom til amfiet foran kirken stoppet vi. Der holdt Monika tale, og vi sang nasjonalsangen, Norge i rødt, hvitt og blått, Alle fugler og Jeg gikk en tur på stien. Etterpå gikk vi på haugen. Der hadde vi såpebobler og kaste på boks.  Da de minste var ferdige nede gikk vi ned og hadde svampekasting. I år hadde vi Bodil og Ania laget den kuleste skjermen å stå bak, nemlig Svampebob. Og bak den stod Daniel. Barna var gode til å kaste, så Daniel ble nok litt våt! Til lunsj koste vi oss med hot dogs og is.


Nå har vi hatt rumpetrollene våre ganske lenge, og endelig hadde de begynt å få bein. Så denne uken gikk noen av de største barna bort for å slippe dem ut i vannet igjen. Men vi har fortsatt maurene våre som vi koser oss med å studere videre.


Ukens tur gikk til den første gapahuken i Kyrkjevegen. Der lekte vi i skogen før vi gikk tilbake til barnehagen og spiste lunsj. 



Inne på det lille rommet vårt har Ania, sammenvevd barna, laget denne kule bilen av melkekartonger. Og barna elsker den. De koser seg med å sitte inne i den og leke at de reiser til spennende steder. 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.