søndag 22. januar 2017

UKE 3


Uke 3 har vært en fin uke med masse gøye aktiviteter. 

Vi har tegnet rundt hendene våre og klippet dem ut. Så har vi pyntet de så de ble til små fisker som glitrer. 

Vi har også laget snøstorm i en pose! Da puttet vi små isoporbiter i en lynlåspose og lukket den. Så laget vi et lite hull til sugerøret. Så var det bare å blåse i vei!


Ukens tur gikk til den nye gapahuken i Kyrkjevegen. Der skulle vi se om småfuglene likte maten vi hadde hengt opp til de. Da vi kom der oppdaget vi at fuglemateren ikke hadde tålt alt regnværet i det et siste, så den var gått i stykker. I skogen lekte vi og koste oss. Noen av barna har laget seg små hytter inne, under trærne og buskene og gikk inn der for å leke. Til lunsj grillet vi pølser. 

Vi har gymmet to ganger denne uken. På tirsdag hadde vi minirøris. Og fredag tok vi like godt å gymmet igjen. Denne gangen ble det tikken med matter, eller matteleken som vi pleier å kalle det. 


Fredag fikk vi også besøk av Klatremus. Han var på rømmen fra Mikkel Rev og leitet etter et sted å gjemme seg. Heldigvis fikk han komme inn på det lille rommet vårt på avdelingen. Der fortalte han om hvordan reven hadde jaget han opp i et tre. Og om hvordan han lurte reven til å sovne under treet så han kunne klatre ned og rømme. Alle barna var veldig hjelpsomme og passet på å se etter om reven gikk forbi. Til slutt måtte Klatremus dra videre, for han skulle nemlig på besøk til bestemor skogmus. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.