søndag 4. september 2016

UKE 35


Denne uken hadde vi ikke så mange aktiviteter planlagt på forhånd, men vi har likevel fått fylt dagene med kjekke aktiviteter!

Som dere ser ovenfor har noen av barna puslet noen av de nye puslespillene våre. Vi har også endelig fått nye perler både til å perle på brett med og til å lage smykker med, og dette har så absolutt vært de mest populære aktivitetene denne uken. Barna har perler både fly og brannbiler, og laget smykker til både seg selv og mamma og pappa! Kjekt å ha noe å drive på med når regnet bøtter ned ute. 

Men vi har også vært ute og luftet oss hver dag, og nytt de dagene da det regnet mindre. Tur fikk vi også gått på. Vi gikk en tur rundt i nabolaget på Foldnes og gjorde oss bedre kjent med hva som befinner seg i nærmiljøet vårt. Etter en fin tur var det deilig å komme tilbake til barnehagen og nyte ostesmørbrød og kakao til lunsj. 


Fredag var Ania tilbake fra ferien sin og vi kunne endelig lage ferdig dragene våre. Vi gleder oss til å ta de med oss ut og prøve de en dag det er litt mer vind og mindre regn enn det var på fredag. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.