søndag 26. juni 2016

UKE 24 OG 25


De to siste ukene har flydd avgårde. Her kommer et lite sammendrag av hva vi har gjort på. 

I uke 24 gikk vi på tur til lekeplassen på Foldnes. Der klatret vi i det nye klatrestativet, plukket blomster og koste oss med nygrillete hot-dogs til lunsj. 

Vi hadde også avslutning med førskoledisco for alle førskolebarna denne uken. Festen startet kl 16.30 når alle de andre barna var gått hjem. Kjempestas å være de eneste i barnehagen som fikk være der på kvelden UTEN at mamma og pappa var med!! På discoen ble det servert hot dogs og saft til middag. Og etterpå koste vi oss med popcorn, vannmelon og isbuffet! Det ble så klart mye dansing og, med både discodans og danseleken. Danseleken var så poppis at vi måtte ta den både 3 og 4 ganger!! Ellers så tok vi en runde med stolleken og. Det var mange glade og svette barn som sa ha det bra da de gikk hjem denne kvelden!


I uke 25 har vi vært ekstra spreke; vi har nemlig gymmet to ganger denne ukene! Første gangen lekte vi matteleken, og barna ble svette og varme da de skulle unngå å bli tatt mens de skulle bare trakke på mattene. Seinere i uken tok vi en full runde med minirøris. Alle barna var superengasjerte og helt med, så det gjorde godt da vi kom til avslappningsdelen hvor vi kunne legge oss på gulvet og ta det helt med ro.  

Fredag hadde vi avslutning for alle barna som skal slutte til sommeren. Vi hadde kuttet opp eple, banan, anans, mango, druer, kiwi og blåbær. Alle barna fikk velge den frukten selv ville ha. Det ble mye latter da vi så hvor blåe tungene våre ble av blåbærene! 

Dette blir sommerens siste blogginnlegg. Ønsker dere alle en fin sommer!

Hilsen Tryllefløyten. 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.