fredag 12. juni 2015

Uke 24


Denne uken startet med en mandag hvor vi forberedet oss til sommerfesten, dagen gikk med til øving og å få unnagjort siste resten av oppgaver til natursti. Utenom det lekte vi på haugen og hadde samling hvor vi leste bok.

Tirsdag ble det også litt øving og forberedelser til somerfesten, i tillegg var vi masse ute og lekte 1,2,3 rødt lys, Kaptein Sabeltann, og spilte fotball.
Når sommerfesten begynte kl 15.30 var det mange spente barn som hoppet i armene på foreldrene, de hadde gledet seg enormt til festen hele dagen. På sommerfesten var fikk vi se film fra noen av de magiske samlingene vi har hatt i år, magisk samling fremført av både liten og stor avdeling, og natursti. Sommerfesten var veldig kjekk, og vi fikk masse positive kommentarer fra dere foreldre, på toppen av det hele var det fint vær og godt og varmt, så det hele var en stor suksess. Når forestillingene og naturstien var unnagjort kunne alle hive i seg deilig lapskaus som sto klar til servering. Når lapskausen var spist og alle var god og mett, poppet det plutselig frem mange kartonger med IS, og da hadde alle selvfølgelig litt ekstra plass i magen med en gang. Etter to og en halv time med sommerfest var alle gått hjem glad og fornøyd med dagen.

På onsdag hadde vi en helt rolig dag hvor vi hadde masse bordaktiviteter som magneter, tegning, perling, kortspill, og lego. Til lunsj spiste vi lapskaus siden vi hadde så masse igjen fra sommerfesten. Det var fortsatt like godt, så det gikk ned på høykant. Vi var ute etter lunsj, og da gikk vi på haugen og koste oss. Vi lekte i hjultrappen, vi disset, og vi lekte gjemsel.

På torsdag hadde vi gym igen, i gymmen denne uken hadde vi trille, trille ballen, rompetikken, planking, dynamisk planking, alle mine barn kom hjem, og gjemsel. Etter plankingen reiste noen av barna seg opp og dro opp genseren for å sjekke om de hadde fått magemuskler, det hadde de ikke helt enda, men vi skal trene til vi er supersterke alle sammen! De synes det er veldig kjekt å ha gym, og man kan enkelt se utviklingen de har har i løpet av ett år. Vi er en veldig atletisk avdeling!

På fredag hadde vi mini-røris før lunsj, ungene synes det er veldig gøy og veldig morsomt, og det er i tillegg god trening, så det er noe vi skal fortsette med. Det er alltid gøy med dans, hopp og sprett. Til lunsj hadde vi havregrøt som vi vanligvis har onsdager. Etter lunsj gikk vi ut å spilte fotball, syklet, lekte i sankassen, disset og hadde det generelt veldig gøy sammen.

God helg alle sammen!

Hilsen Tryllefløyten! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.