fredag 10. oktober 2014

Uke 41


Denne uken har vi hatt høstferie fra Dinoskolen, den starter opp igjen på mandag. Det har derfor vært en uke hvor vi har hatt to magiske samlinger og gått på to turer og i tillegg har alle barna bakt ostehorn som vi hadde med på turen til byn på tirsdag. Du kan lese alt om den turen i et eget innlegg her på bloggen.

På torsdag var vi på tur nummer to for uken, da gikk vi en runde på Foldnes før vi gikk tilbake i barnehagen og spiste lunsj. På turen fant vi noen mystiske frukter som du kan se på bildet. Vi lurte fælt på hva det var og barna spekulerte mye; Var det gresskar? Var det eple? Var det sitron? Når vi kom tilbake til barnehagen skar vi den ene vi hadde tatt med oss i to og så hva som var inni for å prøve å finne ut hva det var, men vi kom aldri frem til et svar. Det får bare bli et mysterium hvilke frukter som vokser på Foldnes.

Etter lunsj på torsdag hadde vi gym. I gymmen hadde vi en ball lek, hermegåsen, rompetikken, og gjemsel. Det var kjempekjekt og god trening! Vi ble god og svett alle sammen!

På fredag var vi ute i pøsregnet og lekte i de svære dammene som var ute. I tillegg spilte vi fotball og lekte 1,2,3 rødt lys. Vi gikk inn og hadde vi magisk samling hvor vi hørte på "Dovregubbens hall" av Grieg og fortalte eventyret om "De tre bukkene Bruse". Til lunsj hadde vi pølsegrateng. Vi ble inne og lekte gjemsel og storkoste oss resten av dagen.

Ha en fin helg alle sammen!

Hilsen Tryllefløyten! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.