fredag 14. februar 2014

UKE 7


Denne uken har vi begynt på nytt kapittel på Dino-skolen: Tyrannusaurus Rex. Dette kapittelet handler om sinnemestring. Barna traff Lille Skilpadde og lærte om hans hemmelighet for hva en kan gjøre når en er sint. Da må vi si STOPP! Trekke pusten 3 ganger. Gå inn i skallet vårt og så tenke "Jeg er rolig".

Tirsdag var det kurs for en del voksne i barnehagen så da
hadde vi en rolig dag med innelek først og så gikk vi ut etter lunsj.

Onsdag stod det på planen at vi skulle jobbe med å gjøre indianerfjærprydene, men vi kom plutselig på at vi skulle jo snart ha karneval og vi hadde ingenting å pynte med... Så da satte vi i gang med å lage masker som vi kunne henge opp på vinduene.

Torsdag gikk vi på ukens tur. Vi gikk til den nye gapahuken. Været var ikke det beste, men når vi kom inn i skogen var det nokså lunt å leke der. Vi hadde med oss sager, så vi sagde ned noen greiner for å lage bedre passasje. Når vi hadde sagd ned litt greiner fant vi også noen lure steder hvor bare barna fikk plass. Kjempegøy å kunne leke mellom trærne på en "hemmelig" plass. Til lunsj hadde vi kokt med oss makaroni. Vi hadde pakket med oss primus, så Siw og Lise varmet pølse på disse. Men det ble mange kalde fingre når vi skulle spise, så vi skyntet oss tilbake til barnehagen etterpå. Denne dagen koste vi oss med kakao til frukten.

Årets karneval gikk av stabelen på selveste valentines dagen! Dagen startet med fellessamling på fellesrommet. Der sang vi karnevalssangen vår og fikk se et morsomt klovneshow hvor høydepunktet var at Daniel fikk kake i hele ansiktet: Kjempevitti!! "Det var gøy!", sa et av barna. Etterpå gikk vi rundt på avdelingene for å gjøre ulike aktiviteter; bowling, fiskedam, hinderløype, kaste ball og sangstund. Til lunsj fikk vi hot dogs og etterpå ble det drops i premie når vi slo katta ut av sekken. Så gikk vi ut for å lufte oss litt før frukten.

Håper dere får en fin helg!

Hilsen Tryllefløyten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.