søndag 13. mars 2016

UKE 10



Denne uken har Dino-skolen hatt om samarbeid. Da skulle de jobbe to og to om å lage noe med Lego-klosser. Dette løste de fint og det ble laget både bygninger og romskip. På onsdagens aktivitet skulle det spilles spill. Da fikk barna øvd seg på turtaking, skuffelse og glede.

Tirsdag hadde vi danseleken i gymmen. Og etter to lange runder med dette  - barna er nemlig veldig flinke i danseleken -  så tok vi den korteste runden med mini-røris. Barna ble slitne og varme, så det var deilig å avslutte det hele med å ligge på gulvet og bare slappe helt av!

Ukens tur gikk til lekeplassen på Foldnes. Der hadde de fått et kjempegøy klatrestativ som hadde klatrevegg og flere rom man kunne gjemme seg inni! Vi hadde med oss engangsgrill og grillet fiskekaker som vi spiste i lag med skive. Deilig å kose seg med lunsj ute i det fri!

Ellers så har vi laget litt påskepynt - en krukke vi har malt og plantet påskeliljer i. Kjekt å se hvor stolte barna var da de fikk ta den med seg hjem!

Hilsen Tryllefløyten.

søndag 6. mars 2016

UKE 9


Tirsdag var det årets barnehagedag. Tema for dagen var "Les høyt for oss!". Vi samlet oss inne på fellesrommet hvor Katrine leste "Geitekillingen som kunne telle til 10" for oss. Det var veldig kjekt å bli lest høyt for, og barna hjalp til med å telle. 

Etterpå hadde vi laget til bibliotek inne på kjøkkenet. Vi hadde lagt ut bøker som barna kunne låne. Så fikk alle stempel og lånekort i boken de hadde valgt. Barna syntes det var stas å få komme på biblioteket, og noen likte det så godt at de lekte bibliotek da de kom hjem og!

Ellers så har vi gjort de vanlige tingene vi pleier å gjøre i løpet av uken; Dino-skole, tur og gym. Torsdag gikk vi en runde i nabolaget på Foldnes. Og da fikk vi øye på et nytt klatrestativ på en av lekeplassene vi pleier å besøke. Gjett om vi snart skal gå og leke der da!!

Hilsen Tryllefløyten!